DERMATUDE

Dermatude meta therapy behandeling.
De nieuwste innovatie in de schoonheidsbranche. Een nieuwe methode voor
huidverjonging, anti-aging, hydrateren en herstellen van de huid. 

Meta Therapy is de nieuwste behandeling voor huidverbetering met fantastische resultaten.

Deze nieuwe unieke behandeling is geschikt voor tal van huidtypen, zoals droge tot zeer droge huid, craquelé huid, rijpere huid, beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnenbank , post-operatieve huid, rokershuid of verslapte huid.

Behandeling duur
Meta Therapy start in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de kuur afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 tot 3 maanden voldoende om de resultaat te behouden.

Rimpelbehandelingen
Naast de behandeling van het gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen met  speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

De Dermatude Meta Therapy, Anti rimpelbehandeling, is de nieuwste behandeling voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid.

Hoe werkt de Dermatude?
Bij de Dermatude Anti-Rimpelbehandeling worden met ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Deze gaatjes ziet de huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat nu collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De Dermatude behandeling heeft een dubbele werking, het herstelmechanisme van de huid wordt geactiveerd en aangebrachte actieve werkstoffen worden in de huid gebracht, daar waar ze de meest efficiënte werking hebben. Deze actieve werkstoffen noemen we Subjectables, afhankelijk van je huidtype en het doel van de behandeling worden deze serums aangebracht ter ondersteuning van de natuurlijke celregeneratie van de huid.

Mogelijkheden met Dermatude
Je kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-aging van het hele gelaat , hals en/of decolleté, maar je kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Ook een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.

Bij de huidbehandelingen wordt de huid van het volledige gelaat, hals en of decolleté behandeld voor algehele huidverbetering en huidverjonging. Je huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, meer elasticiteit en een jongere uitstraling. Na de behandeling vertoont de huid enige roodheid die binnen enkele uren verdwijnt. De volgende dag kan je weer make-up gebruiken.

Gedurende de kuur is het van belang om de behandelingen thuis te ondersteunen met de Dermatude crème. Deze crème is volledig afgestemd op de Subjectable die tijdens de behandeling wordt gebruikt.

Resultaat!
Dermatude Anti-Rimpelbehandeling wordt toegepast om de huid steviger en elastischer te maken en fijne lijntjes en rimpels te doen vervagen. Alles om de huid een jongere en frissere uitstraling te geven.

Na een intake gesprek volgt de prijs opgave.