Huidtherapeutische behandelingen

In ons instituut Beauty & Balance komt om de 6 weken een HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeute van Cosmetique Totale diverse behandelingen voor huidverbetering uitvoeren met de geavanceerde Elos & Matrix technologie.

De huidtherapeutes van Cosmetique Totale zijn volledig gekwalificeerd om huidproblemen op medische indicatie te behandelen. Veel behandelingen worden dan ook door uw zorgverzekeraar vergoed.

De Elos behandeling kan voor huidverjonging , huidverstrakking of definitieve ontharen ingezet worden.

Huidverjonging van de huid , de zonbeschadigde huid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, couperose, spinnetjes en kleine rimpels. Met Elos huidverbetering word uw huid weer prachtig egaal!

Ook voor huidverstrakking kan de Elos ingezet worden. Het stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor uw huid gelift wordt. De behandeling is nagenoeg pijnloos en geschikt voor vrouwen en mannen.

Elos ontharen

Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren en Hygiënisch schoon

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Deze methode bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie en licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. H et aantal behandelingen kan per persoon en gebied verschillen. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat en eventuele andere lichaamsdelen. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen. Met de ontharingsbehandelingen kunnen de gespecialiseerde huidtherapeutes van Cosmetique Totale, naast donkere haren ook blonde en, grijze en vlassige haren verwijderen.

Heeft u interesse? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij schoonheidssalon Antoinette voor een gratis intakegesprek . De huidtherapeute van Cosmetique Totale kan u dan adviseren hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een proefflits kunt u ervaren hoe definitief ontharen met Elos aanvoelt.

eMatrix

Met de ematrix kunnen zonder herstelperiode rimpels, gezichtslijnen, couperose, littekens (o.a. van acne) verminderd worden en kan de huid gelijktijdig verstrakt worden.

De eMatrix maakt enerzijds diep in de huid nieuwe huidcellen aan en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Voor uitgbreide informatie en prijzen over de Elos & Matrix behandelingen verwijzen wij u naar de website van Cosmetique Totale: www.cosmetique-totale.com

Video: Ontharen met Elos

Video: eMatirx treatment