Nieuwsbrief #2 - April

Hallo voorjaar, dag winterhuid!

Na het jaar, samen met een groot aantal klanten, te zijn gestart met het detoxen en ontgiften van ons lichaam, zijn wij nu klaar bij Beauty & Balance voor een stralend voorjaar. Om samen met ons het voorjaar in te luiden, bieden we je ook dit kwartaal graag een aantal interessante mogelijkheden aan, om lichaam en gelaat in optimale conditie te houden.

Voor iedereen die nog meer stappen wil zetten richting een blijvende gezonde leefstijl, en die graag nog wat kilo’s extra wil verliezen voor het zomerseizoen, is het Rosalife Shape arrangement DE oplossing. Het Rosalife programma omvat persoonlijke, op maat gemaakte menu’s en bewegingsplannen, zonder dieet producten. Deze methode kun je eenvoudig integreren in jouw dagelijks manier van leven zodat het een lifestyle wordt en geen dieet. Je wordt bovendien individueel gecoacht, zodat je makkelijk je doel bereikt.
Speciaal in dit kwartaal hebben wij een aantrekkelijk voorstel! Je betaalt nu €299,-, i.p.v. €349,- voor een compleet traject van 3 maanden. Bovendien ontvang je voor de verzorging van de buitenkant, een gratis Maria Galland bodyessence twv. € 10,-, en 10% korting op de huid- en contourverbeterende lichaamsverzorgende producten. Voor het ultieme resultaat, gebruik je ondersteunend de Skinbase van Laviesage aan de binnenkant. Bij aanschaf van het complete Rosa Life traject ontvang je ook de skinbase voor een aantrekkelijke prijs.

Bij een frisse look in de lente hoort natuurlijk een stevige, glanzende huid waarbij collageen onmisbaar is. Beauty & Balance vernieuwd en volgt trends voortdurend op de voet.
Daarom bieden wij je dit voorjaar de mogelijkheid om kennis te maken met de Beauty Angel. De Beauty Angel is een lichttherapie, die de huid stimuleert zich op een natuurlijke manier te verjongen en te verstevigen. Het veilige en effectieve licht van de BA Elt lamp wordt door de huidcellen opgenomen, en verhoogt de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Jouw voordeel; je huid wordt zichtbaar voller en strakker!
Overigens is de lamp ook zeer geschikt voor mensen met acne, pigmentatie storingen en zelfs rosacea. De ELT-lamp kan in kuurverband de huid optimaal verbeteren. Om de werking te ondersteunen adviseren wij altijd de Skollagen van Laviesage. Deze zorgt van binnenuit voor een actievere aanmaak en kwaliteit van collageen. Tweeledige werking geeft optimaal resultaat!

Om optimaal resultaat te hebben van de ELT lamp hebben wij diverse mogelijkheden:
–    Je kiest voor het meest haalbare resultaat en boekt een kuur ( reserveer een intake gesprek voor een optimaal individueel plan),
–    Je kiest voor een lampsessie van 15 minuten in combinatie met een gezichtsbehandeling,
–    Je kiest voor 1 sessie met de lamp, duur circa 20 minuten voor introductie prijs van € 22,50 en boekt daarna eventueel een kuur.

Belangrijk bij de overgang van seizoenen blijft de thuisverzorging. Voor een levendige, gezonde huid is een serum onmisbaar. Een serum bevat 3 keer meer geconcentreerd werkstoffen dan crèmes. Wij zetten daarom in april, mei & juni alle serums in het zonnetje. Geniet van 10 % aankoop korting op jouw favoriete serum.