RESET, REBALANCE & RE BUILD

Duur ca. 90-120 minuten

Bij de RE BUILD behandelingen ligt de nadruk op het nieuw bouwen van de huid. U heeft keuze uit Soin Masque Modelant, Soin Profilift en Soin Mille van Maria Galland. Bij de RE BUILD behandeling is het raadzaam om de huid ook van binnenuit te voeden met de nutricosmetics van Laviesage voor een nog beter resultaat.

SOIN MASQUE MODELANT
De miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

SOIN PROFILIFT
Een intensief verstevigende behandeling met een “wow” effect Na een grondige reiniging volgt een professionele gezichtsmassage, een combinatie van Oosterse massagegrepen samen met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor aslof de huid van binnenuit meer volume heeft gekregen, zijn de rimpeltjes minder diep geworden en lijken de contouren “gelift”. Voor een gezicht, dat er heerlijk ontspannen uitziet en dat expressie en levensvreugde uitstraalt.

SOIN MILLE LUMIÈRE
SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 CRÈME MILLE en de 1010 SÉRUM MILLE gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.Zoekt u een behandeling , die boven de standaardnormen uitsteekt? Een programma, dat direct zorgt voor ontspanning, die ook nog lang blijft behouden? Die uw huid in alle opzichten verwent? Dan heeft u keuze uit: Soin Mille Lumiere geeft u met 2 maskers een weergaloze uitstraling.
Soin Modelant Mille hydratant, de exclusieve behandeling met het unieke, uit zichzelf warm wordende Masque Modelant, verstevigt uw huid intensief en geeft haar een lang aanhoudend lifting effect. Soin Thallasso Mille hydratant, een echte vochtkuur. Deze behandeling, die het huidevenwicht herstelt en verkoelt, is een weldaad, die met niets anders te vergelijken is.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar puur weldadig genot!

RESET

Duur ca. 75 minuten

Bij de RESET behandelingen ligt de nadruk op het herstarten van de algehele huidcondities. U heeft keuze uit de Comfortbehandeling, Thalasso en de peelings van Image. Bij al deze behandelingen zit epileren inbegrepen.

Comfortbehandeling: Reiniging, epileren, enzym peeling, korte massage, masker, naverzorging.

Thalasso: Een echte power kuur uit de zee. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde , lang aanhoudende vochttoevoer.Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. De perfecte korte vakantie voor de huid.

IMAGE peelings: De RESET van elke huid , met de intensieve werkstoffen van Image wordt de huid als herboren, Perfecte basis voor vervolgbehandelingen.

RESET behandelingen vanaf € 65,–

RE BALANCE

Duur ca. 90 minuten

Bij de RE BALANCE behandelingen ligt de nadruk op het in balans brengen van uw huid. U heeft keuze uit Soin Cocon van Maria Galland, Soin Dermatologique van Maria Galland en de peelings van Image.

Bij de behandeling van Soin Cocon draait alles om wellness en ontspanning. Een weldadig schuimmasker omhult het gezicht als een cocon. Ideaal voor iedere huid, die hunkert naar ontspannende massage.

Heeft u last van acne, rosacea, pigmentatie of een zeer droge huid, dan is de methode SOIN DERMATOLOGIQUE van Maria Galland een ware verademing.

Peelings Image worden naar behoeft ingezet om de huid weer in balans te brengen.

RE BALANCE behandelingen vanaf €75,– incl. epileren.