ROSALIFE

Wat is Leefstijlplan RosaLife?
Leefstijlplan RosaLife is nieuw! Het is een professioneel leefstijlprogramma onder leiding van een professionele lifestylecoach om op natuurlijke wijze – zonder dieetproducten of dure kunstgrepen – gezonder, fitter en slanker te worden. Je volgt het programma minimaal 3 maanden.

Leefstijlplan RosaLife is voor mensen die op zoek zijn naar échte oplossingen, voor iedereen die de voorkeur geeft aan ‘een gezond lichaam in een gezonde geest’, boven schoonheidsidealen die ziel, geest en lichaam kunnen schaden.

Met ons leefstijlplan kun je op een natuurlijke manier – zonder dieetproducten of dure kunstgrepen – 5, 10 of 20 kilo (of meer) overtollig gewicht afvallen. We gaan uit van gezonde voeding, beweging en ontspanning die bij je past. Met ons programma kun je ook aankomen als dat nodig is, bijvoorbeeld als je ziek bent geweest. Of op gewicht blijven, maar dan met méér energie.

Geen dieetproducten
De RosaLife menu’s (zonder shakes of maaltijdvervangers) worden voor iedere deelnemer persoonlijk door voedingsdeskundigen samengesteld.  Je leert je lichaam te voeden in plaats van te vullen.

Persoonlijke coach
Je krijgt een persoonlijke RosaLifestyle Coach, die tevens beautyspecialist is of wellnessdeskundige. De RosaLifestyle Coach kent jou persoonlijk en staat jou persoonlijk met raad en daad terzijde. Je hoeft het niet alleen te doen!

Voor wie is Leefstijlplan RosaLife?
Leefstijlplan RosaLife is voor mensen hebben ontdekt dat diëten niet werken. Het overgrote deel van de mensen die op dieet gaan is binnen een jaar weer ‘terug bij af’. Of zwáárder dan ervoor… Diëten werken op den duur namelijk averechts. De meeste crashdiëten zijn ook nog eens schadelijk voor je gezondheid. Waarom zou je er tijd en geld aan besteden?

Kies liever voor een professioneel leefstijlprogramma  én blijvende resultaten.

RosaLife is voor iedereen die de voorkeur geeft aan ‘een gezond lichaam in een gezonde geest’, boven schoonheidsidealen die ziel, geest en lichaam kunnen schaden.Als je van binnenuit – op basis van echte oplossingen – aan je gezondheid en je schoonheid wit werken, dan is RosaLife voor jou!

Hoe werkt het?
Met een persoonlijke coach
Leefstijlplan RosaLife wérkt omdat je je leefstijl aanpast, spelenderwijs, met kleine stapjes, aan de hand van één van onze professionele lifestylcoaches. We gaan uit van gedragsverandering met betrekking tot voeding, beweging en ontspanning. De resultaten zijn blijvend. Je meld je aan en vult daarna een uitgebreid intakeformulier in. Deze bespreek je met je coach. Jouw coach,staat jou minimaal 3 maanden persoolijk met raad en daad terzijde.

Met persoonlijke voeding
Op basis van metingen (gewicht en vet%) krijg je iedere 2 weken nieuwe, gezonde dagmenu’s die telkens speciaal voor jou door voedingsdeskundigen op maat zijn samengesteld. Je zult geen moment honger of trek hebben. Je mag (lees: ‘moet’) zelfs veel eten, om de stofwisseling op gang te houden, in combinatie met voldoende dagelijkse beweeglijkheid.  Zodra je stofwisseling hersteld is, val je spelenderwijs af. Je gezin kan gewoon mee-eten. Je hoeft geen dieetproducten te kopen.

Met een beweegplan voor thuis
RosaLife maakt ook een persoonlijk beweegplan voor je, eveneens voor minimaal 3 maanden. Wees gerust: we sturen je niet naar een fitnesscentrum als dat niet bij je past, maar onderzoeken samen met jou wat qua beweging of sport wél mogelijk is. Je krijgt hoe dan ook een veilig en en verantwoord beweegadvies van onze gecertificeerde fitnessdeskundigen. Met deze tips kun je  thuis prima uit de voeten.

Je eigen logboek
Thuis houd je een logboek bij voor meer zelfinzicht. Onze methode is  gericht  op gedragsverandering, helpt je om mentaal sterker te worden en zorgt ervoor  dat je (weer) een goed gevoel over jezelf krijgt. Je leefstijl verandert spelenderwijs, met kleine stapjes in de goede richting!

Blijvend resultaat
Als je je doelen hebt bereikt – een gezonder gewicht, meer energie, meer balans – dan wil je het resultaat behouden.  Dat is niet zo moeilijk, dankzij RosaLife heb je immers spelenderwijs je leefstijl aangepast en weet je wat je moet doen als je zo af en toe eens ‘uit koers’ raakt. je kunt gewoon terug vallen op je programma en je coach. De kans op een terugval is daarom minimaal. In de laatste fase heb je bovendien stabilisatie menu’s ontvangen en je blijft minimaal drie maanden onder controle bij je RosaLifestyle Coach.

Vanaf september in mijn instituut !!